perjantai 17. syyskuuta 2010

Sikainfluenssa osa II

Suomalaisia ei pakotettu rokotukseen (Luojan kiitos). Eikä siitä lienee enää pelkoa, sillä WHO on julistanut pandemiauhkan ohitetuksi.

Suomessa puitiin voisiko lasten lisääntyneet narkolepsiatapaukset olla yhteydessä H1N1 rokotteisiin. Nyt puhutaan epilepsiaan sairastuneiden lisääntyneistä kohtauksista ja uusien epilepsiasairauksien puhkeamisen mahdollisesta liittymisestä H1N1 rokotteisiin. Rokotteiden turvallisuus on kyseenalaistettu niin pahasti, että toisen aallon rokotusohjelma keskeytettiin ainakin väliaikaisesti (toivottavasti lopullisesti) ja rokotteita lojuu suomalaisissa varastoissa käyttämättöminä vielä miljoonia. Kuka maksaa nämä turhat rokotteet GSK:lle, joka on tehnyt tällä turhaksi ja vaaralliseksi epäillyllä rokotuskampanjalla miljardivoitot. Onko sattumaa, että WHOn pandemialausunnon antajista kolmanneksella oli lääketeollisuustausta.


Sairauskertomuksista voit itse päätellä miten vakava sairaus sikainfluenssa on. Kuolleisuus‎ tähän sairauteen oli tavalliseen kausi-influensaan verrattuna vain murto-osa ja maailmanlaajuisesti sikainfluenssaan sairastuneista vain 0,6% on kuollut H1N1 sairauteen.

Riikka Söyring on kääntänyt ja julkaissut laajan British Medical Journalin raportin sikainfluenssahuijauksesta, joka on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Hän on selvittänyt myös eri lääkevalmistajien rokotteiden sisältämät MYRKYT. Pelottavaa, mutta suositeltavaa luettavaa.

Jälkipyykkinä tästä jupakasta THL (terveyden ja hyvinvoinnin laitos) menettää oikeutensa päättää tulevista rokotehankinnoista. Outo päätös kaiken kaikkiaan, jos mitään virhettä ei olla tehty. Artikkelin alla olevat kommentit ovat mielenkiintoinen otos kansan mielipiteestä.

Yhdyn lopuksi lääkäri Antti Heikkilän A-talkissa 29.10.2009 antamaan kommenttiin. Tässä haisee joku. (n.7:30 kohdalla, vaikka suosittelenkin koko keskustelun katsomista).

4 kommenttia:

  1. Olikos tämä kristillinen blogi ollenkaan, kun kaikki aiheet ovat tämän maallisen elämän asioista? Tällainen hämäännyttää rehellisen uskovan mielen. Missä ristikeskeisyys?

    VastaaPoista
  2. Shalom Rakas veli!
    Yleisesti ottaen olen huolissani kanssasi samasta asiasta koko kristikunnassa; Missä on ristin sanoma? Mutta jos luet tämän blogin otsikon ja sen alatekstin huolella niin ymmärrät miksi tämä blogi on sellainen kuin on.

    En millään muotoa pidä aikain merkkien seuraamista maallisena asiana, sillä itse Jeesus kuvasi meille merkkejä, joita olisi tarkattava, jotta ymmärtäisimme ja sanoi tämän jälkeen:

    Luuk. 21:28 "Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä."

    Ajatuksesi on kuitenkin hyvä ja kiitän sinua siitä. Voisin tänne ehtiessäni lisätä selkeämmin Evankeliumin sanomaa. (tällä hetkellä se lienee löytyy vain Louie Giglion opetuksesta tuossa sivupalkissa).

    Siunausta Herrassamme Jeesuksessa Kristuksessa.

    VastaaPoista
  3. mistä muuten päättelet, että minä (fem.) olisin veli? Melkoista selvänäköisyyttä tai miehenlogiikkaa

    VastaaPoista
  4. Shalom Sisko!

    Tarkoitukseni ei ollut tervehdykselläni ryhtyä arvioimaan sukupuoltasi, vaan yksinkertaisesti tervehtiä saman perheen jäsentä. Huomasin olettavan kömmähdykseni vasta kun painoin 'lähetä' nappia. En vaivautunut lähettämään korjausviestiä, sillä ajattelin tällaisen lapsuksen olevan hyväksyttävissä rajoissa. (Sillä olihan minulla jopa 50% mahdollisuus virheestäni huolimatta olla oikeassa.) Mutta jos olen sinua olettavalla tekstilläni loukannut, niin pyydän nöyrimmin anteeksi.

    VastaaPoista