perjantai 9. lokakuuta 2009

Antikristuksia

Haluaisin kiinnittää huomion usein unohdettuun Raamatun tosiasiaan, kun puhutaan antikristuksesta. Kaikki tuntuvat kilvan miettivän, kuka on THE ANTIKRISTUS ja ohittavat sen tosiasian, että antikristuksia on monia.

1. Joh. 2:18
Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kuulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika.

Monien antikristusten ilmaantuminen on Johanneksen mukaan viimeisen ajan tunnusmerkki.*  Usko minua, maailmassa on tällä hetkellä monia Raamatun kriteerit täyttävää antikristusta, joista muutamia ajattelin esitellä tässä tekstissä. Vaikkakaan näiden monien antikristusten ilmaantuminen ei varsinaisesti ole lopunajan merkki, on mielestäni merkittävää, että monet näistä antikristuksista omaa tällä hetkellä suuren poliittisen tai hengellisen auktoriteetin. Ja tämän seikan uskon olevan merkki lopunajasta, sillä nämä antikristukset valmistavat tietä THE antikristukselle.

* Jos luet jakeen tarkasti, ymmärrät viimeisen ajan alkaneen jo Johanneksen aikaan. Uskon viimeisen (liiton)ajan varsinaisesti alkaneen Helluntaina, jolloin liiton merkki, Pyhä Henki, laskeutui uskovien ylle. Tässä jakeessa ei siis varsinaisesti puhuta lopunajoista.

PAAVIn on jo pitkään sanottu olevan antikristus. Tästä asiasta on netti pullollaan todisteita, enkä tahdo siihen sen enempää puuttua, kuin toteamalla pedon luvun 666 olevan kirjailtuna katolisen kirkon ja paavin yhteyteen erottamattomasti (Katso video). Tärkeää on sen sijaan ymmärtää Paavin poliittinen ja hengellinen valta. Eli Paavi antikristuksena hallinnoi koko katolista kirkkoa, jossa on Wikipedian mukaan 1,12 miljardia jäsentä, eli vajaa 1/6 koko maailman väestöstä. Tämä antaa katoliselle kirkolle ja Paaville melkoisen poliittisen ja hengellisen vallan maailmassa. Katolisella kirkolla on myös suunnattoman paljon rahaa, joka tekee siitä entistä suuremman mahdin. Keskustellessani erään Espanjassa työskentelevän lähetystyöntekijän kanssa hän sanoi, "Jokaisen suuren katedraalin alla on kammio saatanan palvonnalle". Jos siis tämä maailman suurin "kristillinen" kirkko todellisuudessa palvoo saatanaa antikristuksen johdolla, pitäisi meidän olla hyvin huolissamme.


BARACK OBAMAn antikristuksena olemisesta on varmastikin yhtä paljon todisteita kuin paavinkin. (Katso video) Obama on länsimaisen maailman ja kulttuurin näkyvin poliittinen henkilö tällä hetkellä. Obama antikristuksena voi johtaa länsimaisen kulttuurin lippulaivan, USAn, täysin antikristilliseksi valtioksi. Obamasta on median avulla tehty kristushahmo, USAn pelastaja. Ei voi olla kuin yksi todellinen Kristus ja pelastaja, se on Jeesus Kristus elävän Jumalan poika.



OPRAH Winnifred on tällä hetkellä maailman vaikutusvaltaisin mediahahmo, jolla on myöskin suuri hengellinen vaikutusvalta maailmassa. Hänellä on jopa oma kirkko (katso video), jossa on suunnaton määrä jäseniä. Yleisesti Oprahia pidetään kristillisyyden perikuvana ja erittäin hyvänä ihmisenä. Siitäkin huolimatta, että hän on julkisesti kieltänyt Jeesuksen (katso video). KUINKA KRISTITYT VOIVAT OLLA NÄIN SOKEITA!


2.Joh 1:7
Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus.


LORD MAITREYA on monille varmastikin vieraampi nimi. Lyhyesti sanottuna hän on New Age liikkeen oma (anti)Kristus (katso video), joka on heidän mukaansa myös Jeesuksen hengellinen opettaja. Hänellä on jopa oma "Johannes Kastaja" nimeltään Benjamin Creme, hänen tehtävänsä on valmistaa tie tulevalle New Age Kristukselle. Jos ajattelit New Agen kuolleen, niin ajattele uudestaan. Tällä hetkellä se on länsimaisista uskonnoista suurin, jonka oppeja tunnustaa jopa 40% USAn väestöstä. Tällä antikristuksella on suuri hengellinen valta länsimaissa.


"Pikku-Kristuksia" liikkuu myös maailmassa. Nämä vaikuttavat lähinnä huvittavilta, mutta ovat surullista hengellistä todellisuutta seuraajilleen. SIPERIAN JEESUS (Lue uutinen) on saanut paikkakunnaltaan tuhansia seuraajia ja JESUS MIRANDA on luonut suuren uskonnon Amerikassa (katso uutisvideo), missä lähinnä kristityt ovat miljoonittain lähteneet seuraamaan häntä tatuoiden hänen tunnuksensa 666 itseensä. Hän julistaa olevansa Kristus ja antikristus, eikä hänen mukaansa syntiä enää ole. KUINKA KRISTITYT VOIVAT OLLA NIIN SOKEITA, ETTÄ SEURAAVAT TÄTÄ MIESTÄ! Ja koska selvästikin ovat, niin varmasti vielä useammat kristityt erehtyvät seuraamaan hienovaraisempia ja vaikutusvaltaisempia antikristuksia, joita olen edellä käsitellyt.

Antikristukseksi epäiltyjen listalla on monia nimiä, joista mainitsen enempää erittelemättä muutamia:
Prinssi Charles, Tony Blair, Javier Solana, Prinssi William...

Uskon jo tässä listassa olevan riittävästi vääntövoimaa kääntämään maailma valmiiksi antikristusta varten, mutta tämä lista on varmasti vasta jäävuoren huippu. Tästä linkistä löydät listan, joka kertoo maailman suurnimistä aikamoisen joukon olevan vapaamuurariuden 33. asteella. Tuolla asteella vapaamuurareille paljastetaan salaisuus; se, että he palvovat saatanaa. Eli jos lista on paikkansa pitävä on maailman huippupolitikot ja monet kristityt vaikuttajat tietoisesti saatanan palvojia. Itse uskon tämän listan olevan melko luotettava, mutta en pysty sitä tyhjentävästi tässä todentamaan, joten kehotan sinua tutkimaan asiaa itse.

Tämä kirjoitus on kaikenkaikkiaan pintaraapaisu asioista ja toivonkin sen herättävän sinut ajattelemaan ja etsimään totuutta totuttujen lähteiden ulkopuolelta. Mutta ennen kaikkea, varo! Älä erehdy Kristuksesta!

Mark 13:22 
Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät tunnustekoja ja ihmeitä, eksyttääkseen, jos mahdollista, valitut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti